VOOR ALLE BINNEN/BUITEN SCHILDERWERKEN


Heeft u meer nodig dan alleen schilderswerkzaamheden, dan kan ik je via mijn uitgebreide netwerk gemakkelijk doorverwijzen naar diversen vakspecialisten. Zo weet je zeker dat je kwaliteit is gegarandeerd. Het leveren van kwaliteit in schilderwerken heeft ertoe geleidt dat ik kan vertrouwen op goede mond tot mond reclame.

Op basis hiervan kan ik vertrouwen op goede referenties van tevreden klanten, particulier en zakelijk.


 


SCHILDERWERK
IS ONS
DING


EERLIJK, VAKKUNDIG EN KWALITATIEF BINNEN EN BUITEN SCHILDERWERKEN.

GIELTIE

VAN HANSWIJK


Mijn naam is Gieltie van Hanswijk, Van Hanswijk Schilderwerken. De afgelopen acht jaar schilder ik aan de weg als zelfstandig schilder. Daarvoor in de afgelopen 15 jaar heb ik bij diversen werkgevers de expertise en ervaring op gedaan om al uw schilder- en reparatiewerk vakkundig en verzorgd af te leveren.

Een tevreden klant, daar ben ik in mijn werk het meest trots op. Een mooi staaltje vakmanschap wat betreft binnen- of buiten schilderwerk en reparaties. Kwaliteit en een eerlijk product afleveren, is wat ik dagelijks uitdraag. Ik maak altijd gebruik van hoogwaardige producten en maak goede afspraken. Deze manier van handelen leveren mij het beste resultaat in het samenwerken met particulieren en zakelijke klanten.


100% SERVICE & KWALITEIT


AANNEMERS

BESCHIKBAAR VOOR ELK KLEIN EN GROOT PROJECT


Voor zakelijke klanten ben ik beschikbaar voor het uitvoeren van alle schilderwerkzaamheden die in de bouw voorkomen. Ik denk hierbij aan VVE onderhoud- en renovatie werkzaamheden. Het turn-key opleveren van nieuwebouw woningen en bedrijfspanden.

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en in te plannen. Neem contact met me op via telefoon of vul het contactformulier in.