BINNEN SCHILDERWERK


Eens in de zoveel tijd is het weer zover, het binnenschilderwerk van je woning verdiend een opknapbeurt. Je wilt simpelweg je interieur een verfrissende uitstraling geven, of er treden signalen op die aangeven dat je binnenschilderwerk aan vervanging toe is. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken geeft graag uitvoering aan jouw wensen.

Alle werkzaamheden worden met de grote zorg en netheid uitgevoerd. Het schilderwerk is immers binnen in je woning. Zo wordt alles afgedekt en dagelijks opgeruimd met behulp van alle nodige professionele apparatuur.

Gieltie van Hanswijk Schilderwerken is rijk aan ervaring en beschikt over de benodigde kennis en gereedschappen om je binnenschilderwerk een nieuw leven in te blazen waar je van kan genieten. Je huis zal door het vernieuwde binnenschilderwerk in waarde en aanzien stijgen. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken neemt graag al je wanden, plafonds, kozijnen en deuren onderhanden.

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten.


SIGMA COATINGS, SIKKENS, SPS, TRIMETAL, PROGOLD & TOLLENS

BUITEN SCHILDERWERK


Het doen van buitenschilderwerk, zoals het schilderen van je huis vergt vaak enorm veel tijd en kennis. Naast kennis zijn ervaring en de juiste gereedschappen ook heel handig. Je tijd is kostbaar en veel beter te besteden aan zaken als je gezin en ander leuke vrijetijdszaken. Een vakman in huren is daarom de oplossing, Gieltie van Hanswijk Schilderwerken neemt graag het buitenschilderwerk van jou uit handen.

Gieltie van Hanswijk Schilderwerken doet ook buitenschilderwerkzaamheden als houtherstel van je kozijnen, het schilderen van deuren en ramen en alle overige schilderwerkzaamheden in de regio van Gouda

De voorbewerking van het buitenschilderwerk wordt vaak onderschat, terwijl dit essentieel is om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken heeft de expertise om de ondergrond vakkundig te bewerken, hierdoor zal het resultaat uitstekend zijn.

Gieltie van Hanswijk Schilderwerken werkt alleen met kwaliteitsproducten.


SIGMA COATINGS, SIKKENS, SPS, TRIMETAL, PROGOLD & TOLLENS

HOUTROT REPARATIES


Veel mensen verkiezen karaktervolle houten kozijnen boven kunststof kozijnen. Een vervelende maar onvermijdelijke bijkomstigheid van houten kozijnen is echter houtrot. Het tast je houten kozijnen aan, waardoor verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben.

Afhankelijk van de omvang van de houtrot, kan het zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden. Gieltie van Hanswijk Schilderwerken zal echter altijd eerst proberen je kozijn te behouden. Herstellen is in de meeste gevallen minder kostbaar dan vervangen. Zo denken we met je mee in kosten besparen.


WIJ REPAREREN EN FIXEN HET HOUTROT ALS  EEN NIEUW KOZIJN

LATEX SPUITEN


Latex spuiten is een goed alternatief voor bijvoorbeeld behang of schilderwerk. Latex spuiten is het egaal verspreiden van verf op muren en plafonds door spuitwerk. Voordelen van latex spuiten zijn onder andere dat eventuele structuur op de muur behouden blijft en dat je verzekerd bent van een streeploos resultaat. Latex spuitwerk geeft een goede dekking wat zorgt voor een mooie professionele uitstraling.

Waar latex het type verf is dat gebruikt wordt bij latex spuitwerk, wil spuitwerk zeggen dat de verf onder hoge druk op de ondergrond wordt gespoten.Goed latex spuitwerk is te onderscheiden van minder goed latex spuitwerk.

Zo zijn er latex spuiters die een erg lage prijs aanbieden, maar geen kwaliteit leveren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor het goedkoopste type latex. Een wat duurdere latex is schrob vast en hierdoor makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex afgeeft. Ook ben je met goed spuitwerk verzekerd van een mooi resultaat van langere duur. Zo hoef je niet elk jaar je muren van een nieuwe laag verf te laten voorzien.

Latex spuiten is relatief gezien een nieuwe vorm voor het aanbrengen van verf. Vanaf het moment dat het in opkomst was, is Gieltie van Hanswijk Schilderwerken zich gaan specialiseren in het spuiten van latex. Ik heb dan ook meerdere jaren ervaring met latex spuitwerk. Ik kies er bewust niet voor om de goedkoopste latex type te gebruiken, aangezien dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Je bent met een goedkopere type latex uiteindelijk duurder uit, omdat het ervoor zorgt dat je sneller je muur weer eens over moet laten doen. 


KIES VOOR EEN ERVAREN LATEX SPUITER VOOR GARANTIE

RENOVATIE


Renovatie is een belangrijk onderdeel om de levensduur van je woning te verlengen. Goede renovatie levert op termijn dus geld op! Ik lever een compleet pakket op het gebied van renovatie.

Bij de inspectie wordt gekeken, welke zaken er gerenoveerd moeten worden en offreren deze. Zo komen er achteraf geen onverwachtse kosten. Vervolgens ga ik over tot het uitvoeren van de renovatie. Hierbij leveren ik geen half werk. Kleine beschadigingen pak ik meteen op om grotere schades in de toekomst te voorkomen. Dit levert niet alleen een mooier resultaat maar dit bespaart je geld in de toekomst.


WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE EN DENKEN AAN KOSTENBESPARING

RENOVLIES


Al jaren specialist op het gebied van schilderwerk, renovaties en behang. Ben je op zoek naar een partij voor het plaatsen van renovliesbehang? Dan ben je bij Gieltie van Hanswijk Schilderwerken aan het juiste adres.

Reno staat voor renovatie. Daarom leent dit behang zich ideaal voor het verstevigen van muren en laat het scheurtjes verdwijnen. Renovliesbehang is daarom uitermate geschikt voor nieuwbouw (werkende muren) en bestaande bouw. Het behang wordt in wit geleverd en kan in iedere gewenste kleur worden geschilderd.

Voordelen

 Tot 35% goedkoper dan stucwerk
 (krimpscheur) Overbruggend
 Geen droogtijd
 Klus sneller klaar
 Vele malen sterker dan stucwerk
 Naadloos vergelijkbaar met stucwerk


RENOVLIESBEHANG BESTAAT UIT PAPIER MET VEZELS HET IS STERK EN EGALISEREND